Célunk, küldetésünk

A győri I-Security vagyonvédelmi cégcsoport célja partnerei teljes körű kiszolgálása, vagyonvédelmi és biztonságtechnikai területen. Amennyiben a legmagasabb szintű vagyonvédelmi szolgáltatásra, élőerős őrzése, rendezvénybiztosításra, magánnyomozásra, esetleg vagyonvédelmi és informatikai szaktanácsadásra van szüksége, keressen minket bizalommal. Több éves szakmai múlttal rendelkező kollégáink hozzáértése biztosítja Önt, hogy vagyonvédelmi hatékonysága növekedjen, biztonsági rendszere megfelelően működjön.

Keressen minket bizalommal, kérje ingyenes konzultációnkat.

A győri I-Security vagyonvédelmi cégcsoport tevékenységében a biztonságot és a minőséget helyezi előtérbe a humán élőerős őrzés, a vagyonvédelmi mechanikai-, illetve a vagyonvédelmi elektronikai rendszerek alkalmazásának megtervezésében és összehangolt alkalmazásában, valamint további szolgáltatásainkban, mint az informatikai tanácsadás, a rendezvénybiztosítás, a magánnyomozás, a takarítás, a park és kertgondozás, a vagyonvédelmi (biztonsági) területek veszély-, és kockázat elemzése, valamint a vagyonvédelmi és informatikai szaktanácsadás.

A győri I-Security vagyonvédelmi cégcsoport a beszállítóitól és alvállalkozóitól is elvárja és megköveteli a magas színvonalú minőségi szolgáltatást.

Jelmondatunk és egyben szlogenünk is:

„BIZTONSÁGBAN VELÜNK”

Vagyonvédelem, élőerős őrzés

Vagyonvédelmi és élőerős őrzési szolgáltatásainkkal várjuk érdeklődésüket, illetve megrendelésüket. Vezetői állományunk felkészült, több éves-, sőt közülük néhányan évtizedes szakmai-vezetői tapasztalattal rendelkeznek.

Tovább

Rendezvénybiztosítás

A rendezvény csak akkor lehet sikeres - legyen az bármilyen jól előkészített és megszervezett, ha annak lebonyolítása - különösen a résztvevők testi épségére vonatkozóan - biztonságosan megvalósítható.

Tovább

Biztonságtechnika

Strukturált informatikai hálózat előkészítése IP megfigyelő rendszerekhez. IP rendszerű kamera megfigyelőrendszerek kivitelezése, üzemeltetése.

Tovább

Magánnyomozás

Magánnyomozót fogadni, magánnyomozót igénybe venni általában hosszas döntés eredménye, tekintettel a megbízás tárgyának kényességére és érzékenységére. Ahhoz viszont, hogy minden kétséget kizáró bizonyosságot lehessen szerezni sok esetben szükség van magánnyomozó igénybevételére.

Tovább

Park- és kertgondozás

A szemet gyönyörködtető, esztétikus gondozott parkok és kertek látványa nyugalmat és békességet varázsol a kikapcsolódni, illetve pihenni vágyók számára. Mindezek megvalósításához folyamatos, megtervezett és szakszerű park- és kertgondozás szükséges.

Tovább

Vagyonvédelmi szaktanácsadás

A vagyonvédelmi szaktanácsadás jelentőségét bizonyítja az is, hogy a biztonság és ezen belül is különösen a magántulajdon védelmének fontossága a rendszerváltást követően – a magántulajdon egyre növekvő arányban történő elterjedésével - rendkívüli mértékben felértékelődött, sőt a magántulajdon védelme alkotmányos alapjoggá vált.

Tovább

Informatika

Informatikai szakmai állományunkkal az széles körű informatikai területeken állunk az érdeklődők és megrendelők rendelkezésére.

Tovább

Takarítás

Káresemény bekövetkezésekor az egyik legnehezebb feladat a felelősség pontos meghatározása az őrzést végző vagyonvédelmi szolgáltató- és a takarítást végző cégek között. Éppen ezért cégünk az élőerős őrzés mellett takarítási szolgáltatást is kínál, így a felelősség nem oszlik meg a vagyonvédelmi-, és a takarítást végző cégek között.

Tovább