NEM ELÉG A REFERENCIÁNK?

Próbáljon ki minket ingyen és csak utána döntsön!

Szerződést kötni napjainkban - főleg a tulajdon és magánvagyon védelmére – hordozhat magában kockázatot.

Vajon valóban szakemberekre bízom-e biztonságomat, vajon valóban csökken-e a kockázatom és az emiatti felesleges kiadásom,…. és még bizonyára számtalan kérdés merül fel akkor, amikor valaki vagyonvédelmi vállalkozás igénybevételét fontolgatja.

Amennyiben úgy gondolja, hogy nem elég a cégünk meglévő referenciái a végleges döntése meghozatalához, ilyen esetben segítséget kívánunk Önnek nyújtani az élőerős őrzés területén azzal, hogy egy hétig (7 napig) tegyen minket próbára. Az egy hetes próba alatt 1 fő folyamatos és térítésmentes vagyonőri szakszerű munkavégzést ajánlunk fel Önnek, hogy annak tapasztalatai alapján tudja meghozni a döntését a velünk történő szerződés megkötésére.


Élőerős őrzés mellé ingyenes biztonságtechnikai, vagy informatikai szolgáltatás!

Abban az esetben, ha Ön objektumőrzésre legalább 1 fő folyamatos 24 órás - a lentiekben felsorolt - határozott idejű élőerős őrzésre vonatkozó szerződést köt cégünkkel, akkor Önnek cégünk, az Ön által tetszőlegesen megválasztott biztonságtechnikai szolgáltatást (kamerarendszer-, beléptető rendszer-, behatolás jelző rendszer telepítése, vagy azok karbantartása és / vagy felülvizsgálata, stb.), illetve informatikai szolgáltatást (hálózati és informatikai felülvizsgálat, biztonsági sérülékenység vizsgálat, informatikai biztonság, stb.) adja - az Ön biztonságának növelése érdekében - a szerződés időtartamára térítésmentesen:

  • két év határozott idejű szerződés esetén
  • egy havi nettó vállalási ár 50 %-a értékben
  • három év határozott idejű szerződés esetén <strong>egy havi nettó vállalási ár 65 %-a értékben
  • négy év határozott idejű szerződés esetén <strong>egy havi nettó vállalási ár 80 %-a értékben
  • öt év határozott idejű szerződés esetén <strong>egy havi nettó vállalási ár 100 %-a értékben

Az Ön által kiválasztott rendszert cégünk a szerződés hatálybalépését követő harmadik hónap végéig telepíti és használatra átadja. A telepített rendszer a határozott idejű szerződés lejártával kerül térítésmentesen az Ön tulajdonába, de addig is azok időszakos felülvizsgálatát és karbantartását térítésmentesen elvégezzük.

 

 

Vagyonvédelem, élőerős őrzés

A Vagyonvédelmen belül élőerős őrzési szolgáltatással is várjuk érdeklődésüket, illetve megrendelésüket. Vezetői állományunk felkészült, több éves-, sőt közülük néhányan évtizedes szakmai-vezetői tapasztalattal rendelkeznek.

Tovább

Rendezvénybiztosítás

A rendezvény sikere elsősorban azon múlik, legyen az bármilyen jól előkészített és megszervezett, ha annak lebonyolítása - különösen a résztvevők testi épségére vonatkozóan - biztonságosan megvalósítható.

Tovább

Biztonságtechnika

Strukturált informatikai hálózat előkészítése IP megfigyelő rendszerekhez. IP rendszerű kamera megfigyelőrendszerek kivitelezése, telepítése és üzemeltetése.

Tovább

Magánnyomozás

Magánnyomozót fogadni, magánnyomozót igénybe venni általában hosszas döntés eredménye, tekintettel a megbízás tárgyának kényességére és érzékenységére. Ahhoz viszont, hogy minden kétséget kizáró bizonyosságot lehessen szerezni sok esetben szükség van magánnyomozó igénybevételére.

Tovább

Park- és kertgondozás

A szemet gyönyörködtető, esztétikus gondozott parkok és kertek látványa nyugalmat és békességet varázsol a kikapcsolódni, illetve pihenni vágyók számára. Mindezek megvalósításához folyamatos, megtervezett és szakszerű park- és kertgondozás szükséges.

Tovább

Vagyonvédelmi szaktanácsadás

A vagyonvédelmi szaktanácsadás felértékelődött, amit az is bizonyít, hogy a biztonság és ezen belül is különösen a magántulajdon védelmének fontossága a rendszerváltást követően – a magántulajdon egyre növekvő arányban történő elterjedésével - rendkívüli mértékben felértékelődött, sőt a magántulajdon védelme alkotmányos alapjoggá vált.

Tovább

Informatika

Informatikai szakmai állományunkkal az széles körű informatikai területeken állunk az érdeklődők és megrendelők rendelkezésére.

Tovább

Takarítás

Káresemény bekövetkezésekor az egyik legnehezebb feladat a felelősség pontos meghatározása az őrzést végző vagyonvédelmi szolgáltató- és a takarítást végző cégek között. Éppen ezért cégünk az élőerős őrzés mellett takarítási szolgáltatást  is kínál, így a felelősség nem oszlik meg a vagyonvédelmi-, és a takarítást végző cégek között.

Tovább

Kérjen árajánlatot online!

Tovább