A komplex vagyonvédelemnek meghatározó elemei - az élőerős őrzés mellett - a mechanikai vagyonvédelmi rendszerek és az elektronikai vagyonvédelmi rendszerek is. Ezen rendszerek megléte nélkül csak csökkentett biztonsági szintű vagyonvédelem érhető el és tartható fent. Napjaink megbízható, illetve teljeskőrű vagyonvédelmében, már nemcsak, hogy nem hiányozhatnak a fenti biztonságtechnikai rendszerek, hanem már az integrált vagyonvédelmi rendszerek is egyre nagyobb szerepet kapnak és töltenek be a vagyonvédelem kialakításának elgondolásakor és megtervezésekor is.

 Szakembereinkkel szívesen nyújtunk segítséget az Ön saját tulajdona megbízható-, illetve teljeskörű védelmének kialakításában az alábbi területeken is: 

 

  • Bolti rendszerű vásárlói elemzések (életkor, haladásjelzés, vásárlói visszatérés),
  • Strukturált informatikai hálózat előkészítése IP megfigyelő rendszerekhez,
  • Rendszámfelismerő rendszerek kivitelezése, üzemeltetés
  • IP rendszerű kamera megfigyelőrendszerek kivitelezése, üzemeltetése,
  • Ujjlenyomatos munkaidő nyilvántartó rendszerek kivitelezése, üzemeltetése,
  • Ujjlenyomat, és kártyás biztonságtechnikai beléptetőrendszerek tervezése, kivitelezése,

 

 

 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, keressen minket a 06 96 830 012-os telefonszámon,írjon e-mail-t az info@isgroup.hu e-mail címre, vagy töltse ki az alábbi űrlapot:

Vagyonvédelem, élőerős őrzés

A Vagyonvédelmen belül élőerős őrzési szolgáltatással is várjuk érdeklődésüket, illetve megrendelésüket. Vezetői állományunk felkészült, több éves-, sőt közülük néhányan évtizedes szakmai-vezetői tapasztalattal rendelkeznek.

Tovább

Rendezvénybiztosítás

A rendezvény sikere elsősorban azon múlik, legyen az bármilyen jól előkészített és megszervezett, ha annak lebonyolítása - különösen a résztvevők testi épségére vonatkozóan - biztonságosan megvalósítható.

Tovább

Biztonságtechnika

Strukturált informatikai hálózat előkészítése IP megfigyelő rendszerekhez. IP rendszerű kamera megfigyelőrendszerek kivitelezése, telepítése és üzemeltetése.

Tovább

Magánnyomozás

Magánnyomozót fogadni, magánnyomozót igénybe venni általában hosszas döntés eredménye, tekintettel a megbízás tárgyának kényességére és érzékenységére. Ahhoz viszont, hogy minden kétséget kizáró bizonyosságot lehessen szerezni sok esetben szükség van magánnyomozó igénybevételére.

Tovább

Park- és kertgondozás

A szemet gyönyörködtető, esztétikus gondozott parkok és kertek látványa nyugalmat és békességet varázsol a kikapcsolódni, illetve pihenni vágyók számára. Mindezek megvalósításához folyamatos, megtervezett és szakszerű park- és kertgondozás szükséges.

Tovább

Vagyonvédelmi szaktanácsadás

A vagyonvédelmi szaktanácsadás felértékelődött, amit az is bizonyít, hogy a biztonság és ezen belül is különösen a magántulajdon védelmének fontossága a rendszerváltást követően – a magántulajdon egyre növekvő arányban történő elterjedésével - rendkívüli mértékben felértékelődött, sőt a magántulajdon védelme alkotmányos alapjoggá vált.

Tovább

Informatika

Informatikai szakmai állományunkkal az széles körű informatikai területeken állunk az érdeklődők és megrendelők rendelkezésére.

Tovább

Takarítás

Káresemény bekövetkezésekor az egyik legnehezebb feladat a felelősség pontos meghatározása az őrzést végző vagyonvédelmi szolgáltató- és a takarítást végző cégek között. Éppen ezért cégünk az élőerős őrzés mellett takarítási szolgáltatást  is kínál, így a felelősség nem oszlik meg a vagyonvédelmi-, és a takarítást végző cégek között.

Tovább

Kérjen árajánlatot online!

Tovább