Vagyonvédelem, élőerős őrzés

Tovább

Rendezvénybiztosítás

Tovább

Biztonságtechnika

Tovább

Magánnyomozás

Tovább

Park- és kertgondozás

Tovább

Informatika

Tovább

Vagyonvédelmi és informatikai szaktanácsadás, kockázatelemzés

Tovább

Takarítás

Tovább

Akciók

Tovább

Célunk, küldetésünk

SzolgáltatásainkA győri I-S Group Security cégcsoport célja és filozófiája, hogy partnerei részére megfizethető és komplex vagyonvédelmi szolgáltatást nyújtson.

Amennyiben komplex vagyonvédelmi szolgáltatásra, vagy csak annak egyes konkrét elemére van szüksége (élőerős őrzésre, rendezvénybiztosításra, magánnyomozásra, esetleg vagyonvédelmi és informatikai szaktanácsadásra), keressen minket bizalommal.

Több éves szakmai múlttal rendelkező kollégáink hozzáértése biztosítja Önt, hogy vagyonvédelmének hatékonysága növekedjen, biztonsági rendszere megfelelően működjön.

Keressen minket és kérje ingyenes konzultációnkat.

A győri I-S Group Security cégcsoport tevékenységében a biztonságot és a minőséget helyezte előtérbe az élőerős őrzés-, a vagyonvédelmi mechanikai-, és a vagyonvédelmi elektronikai rendszerek alkalmazásának megtervezésében és összehangolt alkalmazásában, valamint további szolgáltatásainkban, mint az informatikai tanácsadás, a rendezvénybiztosítás, a magánnyomozás, a takarítás, a park és kertgondozás, a vagyonvédelmi (biztonsági) területek veszély-, és kockázat elemzése, vagyonvédelmi és informatikai szaktanácsadás.

A győri I-S Group Security cégcsoport  cégcsoport 2018-tól bevezette - a Megrendelőivel egyeztetve - a szolgáltatása során vezetendő nyilvántartások elektronikus softverét, amelyben foglalt adatokat az arra feljogosítottak bármikor nyomon követhetik, illetve azokból a számukra hasznos elemzéseket el tudják végezni, valamint az azokból levont következtetéseket-, a további feladatokat és célkitűzéseket meg tudják határozni.

A győri I-S Group Security cégcsoport  cégcsoport a beszállítóitól és alvállalkozóitól is elvárja és megköveteli a magas színvonalú minőségi szolgáltatást.

Jelmondatunk és egyben szlogenünk is:

„BIZTONSÁGBAN VELÜNK”

Vagyonvédelem, élőerős őrzés

A Vagyonvédelmen belül élőerős őrzési szolgáltatással is várjuk érdeklődésüket, illetve megrendelésüket. Vezetői állományunk felkészült, több éves-, sőt közülük néhányan évtizedes szakmai-vezetői tapasztalattal rendelkeznek.

Tovább

Rendezvénybiztosítás

A rendezvény sikere elsősorban azon múlik, legyen az bármilyen jól előkészített és megszervezett, ha annak lebonyolítása - különösen a résztvevők testi épségére vonatkozóan - biztonságosan megvalósítható.

Tovább

Biztonságtechnika

Strukturált informatikai hálózat előkészítése IP megfigyelő rendszerekhez. IP rendszerű kamera megfigyelőrendszerek kivitelezése, telepítése és üzemeltetése.

Tovább

Magánnyomozás

Magánnyomozót fogadni, magánnyomozót igénybe venni általában hosszas döntés eredménye, tekintettel a megbízás tárgyának kényességére és érzékenységére. Ahhoz viszont, hogy minden kétséget kizáró bizonyosságot lehessen szerezni sok esetben szükség van magánnyomozó igénybevételére.

Tovább

Park- és kertgondozás

A szemet gyönyörködtető, esztétikus gondozott parkok és kertek látványa nyugalmat és békességet varázsol a kikapcsolódni, illetve pihenni vágyók számára. Mindezek megvalósításához folyamatos, megtervezett és szakszerű park- és kertgondozás szükséges.

Tovább

Vagyonvédelmi szaktanácsadás

A vagyonvédelmi szaktanácsadás felértékelődött, amit az is bizonyít, hogy a biztonság és ezen belül is különösen a magántulajdon védelmének fontossága a rendszerváltást követően – a magántulajdon egyre növekvő arányban történő elterjedésével - rendkívüli mértékben felértékelődött, sőt a magántulajdon védelme alkotmányos alapjoggá vált.

Tovább

Informatika

Informatikai szakmai állományunkkal az széles körű informatikai területeken állunk az érdeklődők és megrendelők rendelkezésére.

Tovább

Takarítás

Káresemény bekövetkezésekor az egyik legnehezebb feladat a felelősség pontos meghatározása az őrzést végző vagyonvédelmi szolgáltató- és a takarítást végző cégek között. Éppen ezért cégünk az élőerős őrzés mellett takarítási szolgáltatást  is kínál, így a felelősség nem oszlik meg a vagyonvédelmi-, és a takarítást végző cégek között.

Tovább

Kérjen árajánlatot online!

Tovább

Állást keres? Jelentkezzen hozzánk!

Tovább