Cégünk rendelkezik saját fejlesztésű, felhő alapú (internet alapú), titkosított adatátvitelt biztosító vagyonvédelmi nyilvántartó és ellenőrző szoftverrel.

A szoftver a megrendelő igényeihez alkalmazkodva került kifejlesztésre, amely további megrendelői igények esetén módosítható, tovább fejleszthető..

A szoftver alkalmazásával egyrészt megszüntettük a korábbi papíralapú nyilvántartásokat, másrészt a megrendelőink és a vagyonvédelmi cég vezetői és ellenőrei részére egyaránt, távoli hozzáféréssel rendelkezésre állnak a számukra szükséges pontos, naprakész, megbízható és visszakereshető adatok, információk

A szoftver jelenleg is több megrendelőnk vagyonvédelmében, a gyakorlatban is megbízhatóan működik..

A szoftver jelenleg az alábbi nyilvántartási programokkal rendelkezik:

  • személy- és gépjárműforgalom nyilvántartása,
  • kulcsok kiadásának és visszavételének nyilvántartása,
  • a bekövetkezett események és rendkívüli események nyilvántartása, az azokra történő vagyonőri és megrendelői intézkedések nyilvántartása.

A program segítségével visszakereshető az, hogy ki, mikor, meddig és milyen célból tartózkodott az őrzött területen; továbbá milyen személy-, illetve tehergépjármű és annak vezetője (kísérő) mikor, meddig és milyen célból  tartózkodott az őrzött területen, mit szállított be és mit ki; valamint az, hogy kinek, mikor milyen kulcs került kiadásra, illetve azt ki, mikor adta le.

A gépjárműforgalom nyilvántartásánál lehetőség van arra is, hogy az objektum területére belépésre várakozó gépjárművek megfelelő sorrendben történő behívására is.

A szoftver rendelkezik a járőrtevékenység végrehajtásának nyilvántartásával és annak megtörténtének az ellenőrzési lehetőségével is.

Ennek a programnak a segítségével bármikor, azonnal objektívan ellenőrizhető az Őrutasítás szerinti járőrtevékenység végrehajtása.

A szoftver lehetőséget nyújt elemzésekhez, a kívánt adatok grafikus megjelenítésével.

 

Vagyonvédelem, élőerős őrzés

A Vagyonvédelmen belül élőerős őrzési szolgáltatással is várjuk érdeklődésüket, illetve megrendelésüket. Vezetői állományunk felkészült, több éves-, sőt közülük néhányan évtizedes szakmai-vezetői tapasztalattal rendelkeznek.

Tovább

Rendezvénybiztosítás

A rendezvény sikere elsősorban azon múlik, legyen az bármilyen jól előkészített és megszervezett, ha annak lebonyolítása - különösen a résztvevők testi épségére vonatkozóan - biztonságosan megvalósítható.

Tovább

Biztonságtechnika

Strukturált informatikai hálózat előkészítése IP megfigyelő rendszerekhez. IP rendszerű kamera megfigyelőrendszerek kivitelezése, telepítése és üzemeltetése.

Tovább

Magánnyomozás

Magánnyomozót fogadni, magánnyomozót igénybe venni általában hosszas döntés eredménye, tekintettel a megbízás tárgyának kényességére és érzékenységére. Ahhoz viszont, hogy minden kétséget kizáró bizonyosságot lehessen szerezni sok esetben szükség van magánnyomozó igénybevételére.

Tovább

Park- és kertgondozás

A szemet gyönyörködtető, esztétikus gondozott parkok és kertek látványa nyugalmat és békességet varázsol a kikapcsolódni, illetve pihenni vágyók számára. Mindezek megvalósításához folyamatos, megtervezett és szakszerű park- és kertgondozás szükséges.

Tovább

Vagyonvédelmi szaktanácsadás

A vagyonvédelmi szaktanácsadás felértékelődött, amit az is bizonyít, hogy a biztonság és ezen belül is különösen a magántulajdon védelmének fontossága a rendszerváltást követően – a magántulajdon egyre növekvő arányban történő elterjedésével - rendkívüli mértékben felértékelődött, sőt a magántulajdon védelme alkotmányos alapjoggá vált.

Tovább

Informatika

Informatikai szakmai állományunkkal az széles körű informatikai területeken állunk az érdeklődők és megrendelők rendelkezésére.

Tovább

Takarítás

Káresemény bekövetkezésekor az egyik legnehezebb feladat a felelősség pontos meghatározása az őrzést végző vagyonvédelmi szolgáltató- és a takarítást végző cégek között. Éppen ezért cégünk az élőerős őrzés mellett takarítási szolgáltatást  is kínál, így a felelősség nem oszlik meg a vagyonvédelmi-, és a takarítást végző cégek között.

Tovább

Kérjen árajánlatot online!

Tovább