2021. április 17-el az élőerős őrzés, üzletőrzési szakterületünkön megbízásaink száma ismét növekedett.

Bővebben: Bővült az élőerős őrzés, üzletőrzés szakterületen a munkáink száma

2020. április 01-el Megrendelőink száma ismét eggyel növekedett.

Objektumőrzési feladatokat kezdtünk meg egy Veszprém megyei településen.

Bővebben: Ismét növekedett megrendelőink száma

2020. március 01-el az élőerős őrzési területünkön az objektum őrzéseink száma tovább növekedett.

Bővebben: Bővült az élőerős őrzés területén az objektumőrzési megbízásaink száma

2019. november 28-tól 2020. január elsejéig, a hagyományoknak megfelelően megrendezésre került a győri téli vásár.

Bővebben: Rendezvénybiztosítás - Győr Téli vásár 2019

Az Építőipari Mesterdíj Alapítvány által kiírt pályázaton, a Győr-Gönyű Országos Közforgalmú Kikötő „infrastrukturális továbbfejlesztése" elnevezésű projekt, építőipari nívódíjas lett.

Bővebben: Emléktábla avatás az általunk őrzött GYŐR-GÖNYŰ ORSZÁGOS KÖZFORGALMÚ KIKÖTŐBEN.

Az élőerős őrzés területén 2019 májusától Győrben, egy új beruházás eredményeképpen megépült telephelyen kezdtük meg az őrzési feladatok ellátását.

Bővebben: Ismét növekedett megrendelőink száma

A hagyományoknak megfelelően ismét megrendezésre került a győri téli vásár.

A vásár november végétől január elejéig tartott, amely egy részének a biztosítását eseménymentesen elvégeztük.

A kitelepült vásározók munkánkkal elégedettek voltak, tulajdonukat végig biztonságban érezték.

Köszönjük a biztosításban részt vett vezetők és vagyonőrök lelkiismeretes munkáját.

Az élőerős őrzést 2018. december 31-el - a meglévő referenciáinknak köszönhetően - a Győri Ipari Parkban, az Audi Hungária Zrt. részére beszállítást végző ipari vállalatnál kezdtük meg.

Bővebben: Az élőerős őrzés területén ismét tovább bővült a megbízóink száma

2018. december 01-el a takarítási üzletágunk - referenciáinknak is köszönhetően - megkezdte Győrben egy irodaház épület állandó jellegű takarítási munkáit.

Ebben az évben ezzel az új szerződéses munkával sikerült megdupláznunk a takarítási ügyfeleink számát.

2018. november 01-el Győrben megkezdtük több szolgáltató cég közös elhelyezésű telephelye portaszolgálatának az ellátását.

Felkészült portásaink, udvarias és segítőkész magatartásukkal hozzájárulnak a telephely cégeinek kedvező megítéléséhez.

2018. augusztus 01-el pályázaton elnyertük az egy évvel ezelőtt ünnepélyes keretek között átadott Győr-Gönyű hajókikötőben megépült hajószervizállás takarítását.

Ezzel két hónapon belül növelni tudtuk megrendelőink számát, ezúttal a takarítási szolgáltatási területünkön.

Bővebben: Ismét tovább bővült megbízóink száma

2018. június 01-el a megbízóink száma az ipari objektumok őrzési területén ismét növekedett!

Bővebben: Ismét tovább bővült az élőerős őrzés területén a megbízóink száma

Répcelakon 2018. július hónapban átadtunk a biztonságtechnikai ágazatunk által telepített több mint 50 db prémium minőségű IP kamerákból álló vagyonvédelmi elektronikai rendszert.

Bővebben: Kamerarendszer átadása

2018. március 20-án, a Gönyűi Ipari Parkban ünnepélyes keretek között került megrendezésre, a 28,5 milliárdos költségvetésű gönyűi torkolati mű megépítésének projektindítója.

A megnyitó biztosítását - a Gönyűi Ipari Park őrzését is évek óta végző - vagyonőreink látták el, a rendezők teljes megelégedésével.

Bővebben: A gönyűi torkolati mű megépítési projektindító ünnepélyes megnyitójának biztosítása

A tatabányai ipari parkban települt termelő tevékenységet végző cég által, a múlt évben kamerarendszer telepítésére kiírt pályázat nyerteseként, a biztonságtechnikai ágazatunk elvégezte a vállalt munkát.

Bővebben: Lendületben a biztonságtechnikai ágazatunk

2018. január 01-el megbízóink száma ismét növekedett!

A vagyonvédelmi és takarítási szolgáltatást egy győri ipari cégnél kezdtük meg a meglévő referenciánknak és a szabályozott, nyomon követhető szolgáltatásunknak köszönhetően. Büszkén jelenthetjük, hogy ezzel Megbízóink száma ismét növekedett.

2017-ben november végétől december végéig a hagyományoknak megfelelően ismét megrendezésre került a győri téli vásár.

Bővebben: Rendezvénybiztosítás - Győri téli vásár 2017

2017. október 18-án ünnepélyes keretek között Kara Ákos, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium fejlesztésért felelős miniszteri biztosa (a régió országgyűlési képviselője) használatra átadta a nyolcmilliárd forint állami támogatásból megvalósult Győr-Gönyű országos közforgalmú kikötőt, amely egyben a nyugat-dunántúli régió legnagyobb intermodális központja is.

Bővebben: Bővítés után átadták a Győr-Gönyű kikötőt

 

2016. augusztus 06-án Gönyűn a gönyűi sportkomplexum területén sportünnep került megrendezésre a Sportegyesület megalakulásának 20 éves évfordulója tiszteletére.

Bővebben: Gönyűi sportünnep biztosítása

2015. szeptember közepétől megbízóink száma ismét növekedett!

Bővebben: Tovább bővült élőerős őrzés területén megbízóink száma

2016-ban a hagyományoknak megfelelően ismét megrendezésre kerül Győr belvárosában a 2016. évi Téli Vásár.

Bővebben: Rendezvénybiztosítás – GYŐRI TÉLI VÁSÁR 2015.

2015. május közepétől megbízóink száma ismét növekedett!

Az élőerős őrzési szerződés megkötésére a meglévő referenciáink szolgáltatták az alapot.

Bővebben: Megbízóink száma ismét növekedett!

2015. március 12-én és 13-án Győrött az Audi arénában nyolc csapat részvételével került megrendezésre a női kosárlabda Magyar Kupa döntő.  A sportesemény lebonyolításának jelentőségét növelte az, hogy ezt az eseményt a Magyar Kosárlabda Szövetség egyben a 2015. év júniusi magyar-román közös rendezésű Női Kosárlabda Európa-bajnokság főpróbájának is tekintette. A sportrendezvény lebonyolítását naponta több mint 40 fő vagyonőrrel (rendezővel) cégünk biztosította.

Bővebben: Női kosárlabda Magyar Kupa döntő

2014. december 12-22. között Győrben, a NYME Apáczai Csere János Karán került megrendezésre a 37 ország 54 csapatának részvételével az U-16-os ifjúsági sakkolimpia, melynek lebonyolítását cégünk biztosította.

Bővebben: U-16-os ifjúsági sakkolimpia

Vagyonvédelem, élőerős őrzés

A Vagyonvédelmen belül élőerős őrzési szolgáltatással is várjuk érdeklődésüket, illetve megrendelésüket. Vezetői állományunk felkészült, több éves-, sőt közülük néhányan évtizedes szakmai-vezetői tapasztalattal rendelkeznek.

Tovább

Rendezvénybiztosítás

A rendezvény sikere elsősorban azon múlik, legyen az bármilyen jól előkészített és megszervezett, ha annak lebonyolítása - különösen a résztvevők testi épségére vonatkozóan - biztonságosan megvalósítható.

Tovább

Biztonságtechnika

Strukturált informatikai hálózat előkészítése IP megfigyelő rendszerekhez. IP rendszerű kamera megfigyelőrendszerek kivitelezése, telepítése és üzemeltetése.

Tovább

Magánnyomozás

Magánnyomozót fogadni, magánnyomozót igénybe venni általában hosszas döntés eredménye, tekintettel a megbízás tárgyának kényességére és érzékenységére. Ahhoz viszont, hogy minden kétséget kizáró bizonyosságot lehessen szerezni sok esetben szükség van magánnyomozó igénybevételére.

Tovább

Park- és kertgondozás

A szemet gyönyörködtető, esztétikus gondozott parkok és kertek látványa nyugalmat és békességet varázsol a kikapcsolódni, illetve pihenni vágyók számára. Mindezek megvalósításához folyamatos, megtervezett és szakszerű park- és kertgondozás szükséges.

Tovább

Vagyonvédelmi szaktanácsadás

A vagyonvédelmi szaktanácsadás felértékelődött, amit az is bizonyít, hogy a biztonság és ezen belül is különösen a magántulajdon védelmének fontossága a rendszerváltást követően – a magántulajdon egyre növekvő arányban történő elterjedésével - rendkívüli mértékben felértékelődött, sőt a magántulajdon védelme alkotmányos alapjoggá vált.

Tovább

Informatika

Informatikai szakmai állományunkkal az széles körű informatikai területeken állunk az érdeklődők és megrendelők rendelkezésére.

Tovább

Takarítás

Káresemény bekövetkezésekor az egyik legnehezebb feladat a felelősség pontos meghatározása az őrzést végző vagyonvédelmi szolgáltató- és a takarítást végző cégek között. Éppen ezért cégünk az élőerős őrzés mellett takarítási szolgáltatást  is kínál, így a felelősség nem oszlik meg a vagyonvédelmi-, és a takarítást végző cégek között.

Tovább

Kérjen árajánlatot online!

Tovább