Működési területünk Győr-Moson-Sopron-, Komárom-Esztergom-, Veszprém-, Vas-, Pest megye, valamint Budapest.

Az IS Group Security cégcsoport több mint 45 Megbízó bizalmát élvezi, és több mint 85 személy- és vagyonőr, biztonságtechnikai szerelő, valamint takarítási és parkgondozó munkatárs dolgozik a szerződéseink teljesítésében.

Vállalkozói szerződések alapján számos ipari és mezőgazdasági objektum-, oktatási intézmény-, egyéb létesítmény-, kereskedelmi egységek és építkezések őrzését-védelmét-, porta-, illetve recepciós szolgálatát, valamint takarítási-, és kertgondozási munkáit végezzük.

Ugyancsak szerződések alapján teljesítjük elektronikai és mechanikai vagyonvédelmi rendszerek telepítését és karbantartását, különböző önkormányzati-, vállalati-, magán-, és sportrendezvények biztosítását, és nyújtunk Megrendelőink számára vagyonvédelmi szaktanácsadást.

  • (  Secuirit , Biztonsági Szolgálat , Vagyonvédelem , Objektumvédelem , Portaszolgálat , Biztonsági cég , Őrző védő cég , Élőerős Őrzés , Helyszínbiztositás , Telephelyőrzés )

 

13+
ÉV TAPASZTALAT
10+
VÁROSI JELENLÉT
51
MEGBÍZÓ
115
MUNKATÁRS
20+
SZOLGÁLTATÁS
6
TELEPHELY

Galéria

Kérdése van? Keressen minket!

Szolgáltatásaink

Élőerős őrzés, porta-, és recepciós szolgálat

A Vagyonvédelmen belül élőerős őrzési szolgáltatással is várjuk érdeklődésüket, illetve megrendelésüket. Vezetői állományunk felkészült, több éves-, sőt közülük néhányan évtizedes szakmai-vezetői tapasztalattal rendelkeznek.

Tovább

Rendezvénybiztosítás

A rendezvény sikere elsősorban azon múlik, legyen az bármilyen jól előkészített és megszervezett, ha annak lebonyolítása - különösen a résztvevők testi épségére vonatkozóan - biztonságosan megvalósítható.

Tovább

Takarítás

A szolgáltatás teljesítéséhez rendelkezünk megfelelő állományunkkal minőségi szolgáltatást nyújtunk. A takarításhoz-, tisztításhoz környezetbarát takarító-, és tisztítószereket használunk.

Tovább

Park- és kertgondozás

A szemet gyönyörködtető-, esztétikus parkok-, a gondozott kertek-, és zöldterületek látványa nyugalmat és kellemes érzést varázsol az emberek számára. Ehhez kínáljuk Önöknek a szakmailag felkészült és tapasztalt munkatársainkkal szolgáltatásainkat.

Tovább

Biztonságtechnika, kamerarendszerek

A hatékony vagyonvédelem nem képzelhető el, pusztán élőerős őrzéssel, hanem ahhoz szükséges és elengedhetetlen a mechanikai-, és elektronikai vagyonvédelmi biztonságtechnikai rendszerek megléte és összehangolt alkalmazása is.

Tovább

Munka-, tűz-, és környezetvédelem

Szakembereinkkel olyan megoldásokat kínálunk, hogy vállalkozása munkavédelmi-, tűzvédelmi-, környezetvédelmi szempontból a hatályos jogszabályoknak megfeleljen.

Tovább

Kérjen árajánlatot online!

Tovább

Állást keres? Jelentkezzen hozzánk!

Tovább